Fiësta Con Brio

Ons jubileumjaar wordt met diverse hoogtepunten gevierd. Momenteel werken we toe naar een Zuid-Amerikaans feestje. In oktober zal Fiësta Con Brio swingen en bruisen. Met hulp van percussie, gitaar, contrabas en bandoneon roepen we de sfeer van zonnige pampa's en gezellige cantina's op.

We zingen muziek uit onder meer Guadeloupe, Brazilië, Colombia en Argentinië. Ook hoort u dan de complete Misa Criolla. Dat lijkt niet direct op een feestje te passen, maar niets is minder waar.

Componist Ramirez gebruikte voor zijn mis dansen uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen. Er zit zelfs een 'carnavalito' en 'carnaval cochambino' bij. Hoe feestelijk wil je het hebben.

Uit Amsterdam haalt Con Brio ervaren musici voor de begeleiding van enkele sprankelende intermezzi. Het wordt zaterdag 13 oktober een bijzonder feestje waar iedereen voor is uitgenodigd.

Tobias Klomp, studerend in Hannover zal de solo partij voor zijn rekening nemen. 10 Jaar geleden zong Tobias als jongenssopraan het Pie Jesu tijdens een concert van het EMK.

 

 

U kunt nu heel makkelijk uw kaarten in de voorverkoop bestellen via deze website. Klik hier om naar het bestelformulier te gaan. Vul uw gegevens en het gewenste aantal kaarten in en maak het totaalbedrag + € 1,-- over op de bankrekening van Con Brio (NL 05 RAB0 0115 3968 88). Zodra uw betaling binnen is, worden uw kaarten opgestuurd. Wees verzekerd van een plaats en bestel uw kaarten op tijd.

Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Aan de ene kant ongewoon gedreven en leergierig, aan de andere kant gewoon gezellig en sociaal.

 

 

Vrouwenkoor Con Brio viert dit jaar haar 60 jarig jubileum. Op zondag 28 januari jl openden we ons feestelijke jaar met een jubileumviering in de St. Martinuskerk. Na afloop werden tijdens een gezellig samenzijn bij zaal Köster de jubilarissen gehuldigd. Van links naar rechts: Addy Rexwinkel, Carla Aaldering en Lucy Nijman, allen 12 1/2 jaar lid en Loes Bus 40 jaar lid.

 

 

De ere-leden van het eerste/tweede uur. Staand van links naar rechts; Nanny Wentink, Anny van der Heijden, Janny Leijzer. Zittend van links naar rechts; Riky Menke en Riet Mulder.