Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Aan de ene kant ongewoon gedreven en leergierig, aan de andere kant gewoon gezellig en sociaal.

Potgrond Actie van start!

De lente zit er aan te komen.

Tijd dus om weer eens te denken aan uw tuin! Zodat u, als het straks echt mooi weer is, lekker kunt genieten van uw goed verzorgde planten en bloemen.

Zoals altijd wil het Heren Promotie Team van Vrouwenkoor Con Brio u daar ook dit jaar mee op weg helpen! De Jaarlijkse potgrond actie vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 maart.
Zoals gebruikelijk komen zij deze dag bij u langs om de door u bestelde potgrond bij u thuis te bezorgen.

Dat is zowel voor u als voor hen heel voordelig. Zo hoeft u niet naar de bouwmarkt of het tuincentrum om zakken potgrond te halen. Geen gedoe bij het in en uitladen en sjouwen van die altijd zware zakken. Op 9 maart brengen zij de potgrond tot uw tuin! Een service die zonder extra kosten wordt geleverd! Ook sponsort u vrouwenkoor Con Brio met de aanschaf van de potgrond.

De zakken potgrond van 50 Liter kosten € 3,75 per stuk. Koopt u 3 zakken dan betaalt u € 10,- en voor 5 zakken tegelijk voor de prijs van € 15,-

U kunt bestellen via de website www.herenpromotieteam.nl. Dan zorgen zij ervoor dat de potgrond bij u bezorgd wordt!