Fiësta Con Brio

Ons jubileumjaar wordt met diverse hoogtepunten gevierd. Momenteel werken we toe naar een Zuid-Amerikaans feestje. In oktober zal Fiësta Con Brio swingen en bruisen. Met hulp van percussie, gitaar en bandoneon roepen we de sfeer van  zonnige pampa's en gezellige cantina's op.

 


We zingen muziek uit onder meer Guadeloupe, Brazilië, Colombia en Argentinië. Ook hoort u dan de complete Misa Criolla. Dat lijkt niet direct op een feestje te passen, maar niets is minder waar.

Componist Ramirez gebruikte voor zijn mis dansen uit verschillende Zuid-Amerikaanse landen. Er zit zelfs een 'carnavalito' en 'carnaval cochambino' bij. Hoe feestelijk wil je het hebben.

Uit Amsterdam haalt Con Brio ervaren musici voor de begeleiding en enkele sprankelende intermezzi. Het wordt zaterdag 13 oktober een bijzonder feestje waar iedereen voor is uitgenodigd.

 

 

Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Aan de ene kant ongewoon gedreven en leergierig, aan de andere kant gewoon gezellig en sociaal.

 

 

 

Vrouwenkoor Con Brio viert dit jaar haar 60 jarig jubileum. Op zondag 28 januari jl opende we ons feestelijke jaar met een jubileumviering in de St. Martinuskerk. Na afloop werden tijdens een gezellig samenzijn bij zaal Köster de jubilarissen gehuldigd. Van links naar rechts: Addy Rexwinkel, Carla Aaldering en Lucy Nijman, allen 12 1/2 jaar lid en Loes Bus 40 jaar lid.

 

 

 

 

 

De ere-leden van het eerste/tweede uur. Staand van links naar rechts; Nanny Wentink, Anny van der Heijden, Janny Leijzer. Zittend van links naar rechts; Riky Menke en Riet Mulder.