25 en 26 mei 2024 Niedererbach

Op uitnodiging van Frauenchor Niedererbach nemen we deel aan hun concert dat op zaterdagavond plaatsvindt in Altenkirchen, aanvang 18.00 u. Op ons programma staat; Still wie die Nacht, Largo, DobrĂș Noc, You've got a friend, Nella Fantasia, Africa, en samen met het Frauenchor en Mannerchor zingen we 'Samen' en Wunder Dieser Welt. Na het concert vindt er een gezellig samenzijn plaats in het clubgebouw van het Frauenchor en ook op zondag worden we hier verwacht om het weekend gezamenlijk af te sluiten. De vriendschapsbanden tussen de beide koren is al meer dan 50 jaar van kracht. 

 

29 september 2024

Op zondagmorgen om 10.00 u verlenen we muzikale medewerking aan een meditatieviering in het Slingeland Ziekenhuis. Nadere details volgen nog.

8 december 2024 Decemberklanken

In de Oude Kerk geven wij een concert met als titel "Decemberklanken".  Nadere details t.z.t.

Heb je altijd al willen zingen in een koor? We nodigen je van harte uit een aantal repetities vrijblijvend bij te wonen. 

Je bent van harte welkom!

Waar?

Locatie: in de "Oude Kerk" aan de Oude Kerkstraat 2a te Etten.

Tijd

19.45 u - 21.45 u

Wat zingen wij zoal?

Klassieke liederen o.a. Laudate Dominum van Mozart, The Lord's Prayer van Malotte, diverse Ave Maria's waaronder een bekende van Caccini, Cantique de Jean Racine van Fauré

Musicals o.a. Sun and Moon uit Miss Saigon, I will follow Him uit Sister Act, I don't know how to love him uit Jesus Christ Superstar

Lichte muziek o.a. The lily and the rose van Bob Chilcott, Adiemus van Karl Jenkins, The Seal Lullaby van Eric Whitacre

Popmuziek o.a. It don't mean a thing arr. Mac Huff, A night like this, Africa

Volksliederen uit verschillende landen o.a. uit Guadeloupe, Jiddisch, Hongarije, Polen